59 / 100

Pályám során megtanultam: a képek akkor „élnek” igazán, ha csak egy kicsit is, de megismertem az ügyfeleimet. Hogyan is tudna egy fotó mesélni, ha a fotós nem ismeri a rajta szereplő történetét?
A fotózás viszont csapatmunka, ezért szeretném, ha én sem maradnék teljesen ismeretlen előtted. Engedd meg, hogy előre is bemutatkozzam:

 

UZSEKA GÁBOR vagyok, fotós.

2010-ben határoztam el, hogy az addig csak hobbi szinten űzött szenvedélyem az az út, amin a további életemben járni szeretnék. Mindig is tudtam, hogy a fotózás az, ami örömet okoz, hogy ehhez van igazi tehetségem. Miután eldöntöttem, hogy csak és kizárólag ezzel akarok foglalkozni, mintha újjászülettem volna: a bizonytalanság mázsás súlyai estek le a vállaimról.

Amikor fotózok, szabad vagyok, és az a célom, hogy a modelljeim ugyanezt érezzék. Csak és kizárólag arra koncentrálok, hogy megmutassam a Te valódi, egyedi énedet. Számtalan családi, üzleti, portré és művészi fotósorozat után is ugyanaz az izgalom és alkotni vágyás jár át, mint amikor évtizedekkel ezelőtt az első gépemmel a kezemben megtanultam az alapokat.

Ami engem igazán megfog a fényképészetben, az a fotózás vidám hangulata, a személyiséged megismerése, valamint az a „mágia”, ahogy ezt együtt megörökítjük.

Ha a portfólióm és e pár sor alapján úgy gondolod, hogy rám tudnád bízni a családi, portré, vagy üzleti fotózásodat, akkor nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén.

Remélem, hogy hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:

Uzseka Gábor