logo
19 / 100

glamour fotózás

 

 

PROFESSZIONÁLIS GLAMOUR FOTÓZÁS

 

Egy kiváló portré lényege, hogy megragadja az alany személyiségét. Hogy egyetlen képbe, vagy akár egy képsorozatba sűrítve elmeséljen egy történetet, bemutasson egy embert, elmeséljen egy életutat az utókornak vagy a jelennek.

A fotóknak közvetlenséget, szépséget kell sugározniuk. A glamour fotózásnak az a célja, hogy különféle fényképészeti technikákkal bemutatni a női test szépségét, akár részleteiben, akár egészben. A hangsúly az ízlésességen van, és az esztétikán.Úgy gondolom, hogy jelen korunkban, ahol csupa gyönyörű, hibátlan testtel rendelkező nő néz le ránk a plakátokról, magazinokból, garantált, hogy a „hétköznapi” nők alul értékelik magukat és teljesen negatív énképet alakítanak ki a testükről.

A glamour fotózás tökéletesen fel tudja fedni a „hétköznapi” nőben rejlő szépséget, feloldja azt az ellentmondást, hogy nem vagyok modell alkat, nem vagyok szép, nincs semmi gyönyörű a testemben.

 

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA ENGEM BÍZOL MEG A PORTRÉK ELKÉSZÍTÉSÉVEL?

  • Vidám hangulatra
  • Professzionális felszerelésre
  • Professzionális műterem adta nyugalomra
  • Maximális odafigyelésre
  • Tökéletes minőségre
  • Időtálló fényképekre

 

A FOTÓZÁS ELŐTT

Sokan már egy meglévő, konkrét elképzeléssel érkeznek hozzám. Pontosan tudják, milyen alkalomra, milyen hangulatú fotókat szeretnének, de az is előfordul, hogy még nincs tiszta víziójuk. Én mindkét esetben készséggel segítek pontosítani az elképzeléseket, majd a megbeszéltek alapján előkészítem a műtermet, illetve ha külső helyszínre van szükségünk, akkor elvégezem az ottani előkészítő terepmunkát.

 

A FOTÓZÁS SORÁN

Én a megbeszélt időpont előtt elvégzem az utolsó simításokat a stúdióban: előzetesen beállítom a fényeket, előkészítem a technikát így amikor megérkezik az ügyfél, már szinte minden készen áll a munkára. A fotózás időtartama mindig az megrendelő igényeitől függően változik, de nagyságrendileg egy órára van szükség ahhoz, hogy valóban olyan minőségű végeredmény szülessen, amire az ügyfél és én is sokáig büszkék lehetünk.

 

MILYEN ALKALMAKKOR AJÁNLOM A GLAMOUR FOTÓZÁST?

Erre nincs szabály… amikor Te úgy érzed, hogy eljött a pillanat, hogy megörökíttesd magadat, az örökkévalóságnak. Mindezzel együtt a legtöbb ügyfelem az alábbi tipikus esetekben fordul hozzám:

  • Házassági évforduló
  • Valentin-nap
  • Születésnap
  • Vagy csak szeretnéd meglepni a párod

Mint láthatod, igen széles palettán mozognak az okok, amik tökéletessé tesznek egy alkalmat a portréfotózásra. Ha magadról szeretnél egy művészi igényű, glamour fotó sorozatot az utókornak, keress bizalommal az alábbi elérhetőségeim bármelyikén, és beszélgessünk az elképzeléseidről!

 

A fotózás helyszíne:

Ansfelden, Linz, Wels, vagy akár az otthonodban ha neked ott kényelmesebb.

A fotózás ára:

150 EUR-tól.

 

Elérhetőségek: 

Amennyiben már pontos elképzelésed van arról, hogy mit is szeretnél, kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan jelentkezem!

 

Kép erről: GUZ0433 1 scaled

Kiváló portré fotók rólad! Megfűszerezve egy pici érzékiséggel.

A fotók készülhetnek műteremben ahol minden rendelkzésre áll a nyugodt fotózáshoz.

Kép erről: GUZ0464 1 scaled

Professzionális glamour fotók amire igazán büszke lehetsz!

Ha van ötleted szívesen segítek a megvalósításban. A közös öteletelésből mindíg szép képek születnek.

Kérj ajánlatot most.